Portiekreiniging

Ook zo gesteld op een frisse entree van uw woning, appartement of (bedrijfs)pand? Schakel Bright Cleaning in voor professionele portiekreiniging. Bright Cleaning is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf, waarbij wij ons onder meer voor richten op reinigen van portieken en gemeenschappelijke ruimtes, bijvoorbeeld voor Verenigingen van Eigenaren (VVE). Wij doen natuurlijk meer dan alleen portieken reinigen. Zo kunt u ons ook inschakelen voor de schoonmaak van galerijen en trappenhuizen en de openbare ruimtes van appartementencomplexen, verzorg- en verpleeghuizen, flatgebouwen, kantoren, scholen en dergelijke. Wij reinigen dagelijks honderden objecten, ook bij u in de buurt. 

Omdat wij korte communicatielijnen hanteren met u als klant, bent u verzekerd van een efficiënte schoonmaak van de door u gewenste oppervlaktes. Wij maken samen met u een planning, waarin de hygiëne en uitstraling van uw object voor een optimaal kostenplaatje centraal staat.  U bespaart tijd, geld en bent verzekerd van een perfect resultaat, elke keer weer. Bright Cleaning is de juiste partner als u op zoek bent naar het reinigen van uw portiek en/of trapopgang. 

Onze aanpak voor portiekreiniging

Portiek reinigen is een vak, zeker wanneer het professioneel wordt aangepakt. Voor een constant resultaat is het belangrijk om te werken met een bedrijf welke jarenlange ervaring heeft met het reinigen van portieken. Bright Cleaning is zo’n bedrijf!

Wij gaan voor een duurzaam en stralend resultaat. Zo werken wij bij de portiekreiniging, eventueel samen met de reiniging van trappenhuizen en galerijen, altijd volgens een vast patroon.

Eerst wordt met een lagedrukpomp de vloer benevelt. Hierdoor is het schoonmaakmiddel aan het begin van de vloer ingetrokken tegen de tijd dat wij bij het einde van de vloer zijn gekomen. Hierna beginnen wij daar met het moppen van de vloeren met een vlakmop. Hierdoor wordt niet alleen vuil water verplaatst maar is het resultaat een echt schone vloer. En is de fysieke belasting voor de schoonmaakmedewerker minimaal.

Deze manier van schoonmaken heet de Smart Cleaning methode. Het is efficiënt schoonmaken met de juiste hoeveelheid water en product.

Werken met Bright Cleaning als partner voor het reinigen van uw portiek

Onze aanpak is erop gericht om een duurzaam en constant resultaat te leveren. Wij investeren in personeel én innovatie. Onze opdrachtgevers zijn enthousiast en daardoor de grootste bron van nieuwe klanten. Hierdoor besparen wij kosten voor marketing en sales. U beschikt over ons gemotiveerde team, onze innovatieve aanpak en betaalt daarvoor niets extra’s.

Waar Bright Cleaning voor staat

Korte lijnen

U kunt altijd direct schakelen met de eigenaren van Bright Cleaning.

Duurzaamheid

Wij gaan voor een duurzame aanpak, zowel in ons werk als in de relatie met u.

Gemotiveerde medewerkers

Wij kennen een ziekteverzuim van minder dan 2% per jaar. Niet telkens nieuwe gezichten!

Eerlijke tarieven

U betaalt bij Bright Cleaning een eerlijke prijs, zonder verrassingen of onverwachte kosten.

Bright-Cleaning-LoRes-47.jpg

Diensten naast portiekreiniging

Bright Cleaning is een allround bedrijf, wat zich met meer bezig houdt dan alleen portiekreiniging. Wij bedienen u op vele gebieden en hebben daarbij een aantal duidelijke specialisaties. U kunt ons onder meer inschakelen voor: 

Schoonmaken van alle soorten (bedrijfs)ruimtes
Schoonmaak van toiletruimtes en/of andere natte ruimtes
Glasbewassing van kantoren en andere objecten

Wij zijn actief in de volgende branches:

  • Schoonmaak in de horeca, bijvoorbeeld hotels
  • Schoonmaak in verzorgingstehuizen
  • Schoonmaak van kinderdagverblijven
  • Schoonmaak in de retail
  • Museale schoonmaak

U ziet, wij zijn een divers bedrijf. Het wordt ons toevertrouwd om zeer specialistisch werk uit te voeren. Meer weten over ons bedrijf als partner voor het reinigen van uw portiek? Neem contact op.

Enthousiast geworden? vraag direct een offerte aan!