Ontdek meer over ons

Bright Media Cleaning

Bright Media Cleaning:
jouw partner in schoonmaakoplossingen

Welkom bij Bright Cleaning, een toonaangevend familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar hoogwaardige schoonmaakdiensten levert. Sinds onze oprichting in 1970 door Ralph Bakker, hebben wij ons gecommitteerd aan het leveren van uitzonderlijke schoonmaakresultaten aan onze gewaardeerde klanten.

In het verleden was Bright Cleaning bekend als MDG (Media Diensten Groep) en BSH Diensten (Bakker Schoonmaak en Huismeester Diensten). Sinds 2008 opereren wij onder de naam Bright Cleaning.

Over ons | Bright Cleaning

Een erfenis van toewijding

Ralph Bakker richtte ons bedrijf op met een visie die draaide om drie eenvoudige principes: schoonmaken, schoonhouden en schoon blijven. Met deze fundamenten wist hij het bedrijf te laten gedijen en een solide reputatie op te bouwen in de schoonmaakbranche. Door zijn toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid kreeg ons bedrijf al snel een vertrouwde naam.

Een nieuwe generatie van excellence

Onze persoonlijke, eerlijke en betrokken aanpak zit in onze genen. Met trots en enthousiasme zetten Ralph’s kinderen Marissa Vlaanderen Bakker en Michael Bakker, het bedrijf jarenlang gezamenlijk voort.

Als tweede generatie in het familiebedrijf streven wij ernaar om de hoogste standaarden van vakmanschap en service te handhaven, terwijl we blijven innoveren en evolueren om aan de veranderende behoeften van onze klanten te voldoen. Sinds eind 2023 besluiten ze gezamenlijk dat Marissa, met haar gepassioneerde team, alleen verder gaat.

Bright Cleaning houdt vast aan de korte lijnen, blijft innoveren op het gebied van duurzaamheid, investeert in gemotiveerde medewerkers en hanteert eerlijke tarieven.

Werkwijze

Voor het schoonmaken van bedrijfsobjecten of je een klein, middel of groot bedrijf bent, Bright Cleaning is jouw betrouwbare partner. Persoonlijk, eerlijk en betrokken.

Indien gewenst leveren we je een geheimhoudingsverklaring. Dit doen we uiteraard kosteloos.
Korte
lijnen

Met onze korte lijnen, eerlijke tarieven, gemotiveerde medewerkers en duurzame aanpak staan we voor je klaar!

Eerlijke tarieven

Je betaalt bij Bright Cleaning een eerlijke prijs, zonder verrassingen of onverwachte kosten. Onze tarieven zijn scherp en concurrerend. Maar dat gaat nooit ten koste van onze medewerkers.

Gemotiveerde medewerkers

Zonder onze medewerkers, geen Bright Cleaning. Zoals jij nooit te veel betaalt, betalen wij onze medewerkers nooit te weinig. Want dat vinden wij eerlijk.

Duurzaam
voor mens
en omgeving

Wij blijven voortdurend innoveren op het gebied van duurzaamheid, investeren in milieuvriendelijke oplossingen met het oog op een schone toekomst.

Schoonmaak school 3 | Bright Cleaning

Onze diensten

Bij Bright Media Cleaning bieden we een uitgebreid scala aan schoonmaakdiensten. Of het nu gaat om regulier onderhoud, dieptereiniging, of gespecialiseerde reiniging van bijvoorbeeld kantoren, scholen, festivals of media faciliteiten, wij hebben de expertise en ervaring om aan alle schoonmaakbehoeften te voldoen.

Onze toewijding
aan kwaliteit

Bij Bright Cleaning geloven we in het leveren van niets minder dan uitmuntendheid. Ons team van hoogopgeleide professionals gaat elke opdracht aan met de grootst mogelijke zorg en aandacht voor detail, om ervoor te zorgen dat de ruimtes niet alleen brandschoon zijn, maar ook een gezonde en veilige omgeving bieden voor iedereen die er gebruik van maakt.

Schoonmaak toilet | Bright Cleaning

Contact opnemen

Als je op zoek bent naar betrouwbare, hoogwaardige schoonmaakdiensten, kijk dan niet verder dan Bright Cleaning. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen om jouw ruimtes fris, schoon en gastvrij te houden.

Contact opnemen | Bright Cleaning
Schoonmaak school 2 | Bright Cleaning

Jij verdient de beste service en een optimale schoonbeleving. Elke keer opnieuw!