Festival backstageschoonmaak

Festival backstageschoonmaak? Bright Cleaning is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf en al jaren actief met backstageschoonmaak van festivals.  Geen opdracht gaan wij uit de weg. U kunt ons inzetten voor het schoonmaken voor, tijdens of na uw festival. Of het nu gaat om een klein of groot dancefeest, een kermis of een exclusief evenement: geen project is te klein of te groot. Omdat wij korte communicatielijnen hanteren met u, bent u verzekerd van een efficiënte reiniging en een hygiënische omgeving voor uw bezoekers en medewerkers. Bright Cleaning is de juiste partner als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in backstageschoonmaak bij festivals

Aanpak backstage schoonmaak festivals

Schoonmaakwerk is een vak, zeker wanneer het specifieke werkzaamheden achter de schermen bij festivals betreft. Houdt u uw festival in  de buitenlucht? Dan is de kans groot dat het terrein in- of in de buurt- ligt van een recreatiegebied. Vaak gelden hier strenge eisen aan de reiniging, zowel aan de volledigheid van de schoonmaak als aan de milieustandaarden die daarbij worden gehanteerd. Maar ook als uw festival binnen is zijn er specifieke zaken waarop extra gelet moet worden. Denk bijvoorbeeld aan professionele reiniging van de vloeren en de schoonmaak voor, tijdens en na optredens op uw festival.

Onze medewerkers zijn ervaren, hebben jarenlang verschillende opdrachten uitgevoerd bij festivals backstage. Hierdoor bent u niet onnodig tijd kwijt aan het geven van gedetailleerde instructies. De meewerkende leidinggevende neemt u graag werk en zorg uit handen en zorgt op locatie voor een goed lopend en gestructureerd proces. 

Werken met Bright Cleaning voor de backstageschoonmaak van uw festivalterrein

Onze aanpak is erop gericht om een duurzaam en constant resultaat te leveren. Wij investeren in personeel én innovatie. Onze tevreden opdrachtgevers zijn een bron van nieuwe klanten. Door hun tevredenheid over ons werk besparen wij kosten voor marketing en sales. U beschikt over onze specialistische ervaring, ons gemotiveerde team en innovatieve aanpak. En betaalt daarvoor niets extra’s.

Waar Bright Cleaning voor staat

Korte lijnen

U kunt altijd direct schakelen met de eigenaren van Bright Cleaning.

Duurzaamheid

Wij gaan voor een duurzame aanpak, zowel in ons werk als in de relatie met u.

Gemotiveerde medewerkers

Wij kennen een ziekteverzuim van minder dan 2% per jaar. Niet telkens nieuwe gezichten!

Eerlijke tarieven

U betaalt bij Bright Cleaning een eerlijke prijs, zonder verrassingen of onverwachte kosten.

Bright-Cleaning-LoRes-20.jpg

Soorten schoonmaakwerk festivals

Bright Cleaning is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf voor festivals. Daarom weten wij ook dat uw opdracht aan ons altijd maatwerk is. Geen festival is hetzelfde en die van u heeft natuurlijk zijn eigen bijzonderheden. Maar het is geruststellend om te weten dat wij ervaring hebben met het backstageschoonmaken van de volgende festivals:

Festivals in buitengebieden
Congreszalen
Theaters
Concertzalen
Sporthallen
Andere feestlocaties

Waarvoor kunt u ons inzetten op het festival?

Uiteraard geldt ook hiervoor dat deze lijst enorm uitgebreid is en volledig aan te passen is aan uw wensen. Maar onze standaard schoonmaakwerkzaamheden op festivalterreinen houden in ieder geval de volgende zaken.

  • Alle schoonmaakwerkzaamheden zoals: opruimen, vegen, boenen en diepe reiniging backstage
  • Afvalverwerking op een milieuvriendelijke wijze
  • Interieur en diepte reiniging voor alle ruimtes backstage
  • Schoonmaak van sanitaire voorzieningen backstage
  • Vloerreiniging, ook van podia
  • Reinigen backstage voor artiesten en crew

Enthousiast geworden? vraag direct een offerte aan!