Schoonmaken kantoor

Werkt u ook graag in een schoon kantoor? Gun uzelf en uw medewerkers de zekerheid van een perfect schoongemaakt kantoor. Bright Cleaning is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf, onder meer voor kantoren en bedrijfsruimtes.  Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor glasbewassing van uw kantoor. Wij werken met de nodige aandacht, of uw kantoor nu klein of groot is. Omdat wij korte communicatielijnen hanteren met u als klant, bent u verzekerd van een efficiënte schoonmaak van de door u gewenste objecten. U bespaart tijd, geld en bent verzekerd van een perfect resultaat, elke keer weer. Bright Cleaning is de juiste partner als u op zoek bent naar het schoonmaken van uw kantoor. 

Onze schoonmaak aanpak

Schoonmaak van kantoren is een vak, zeker wanneer het professioneel wordt aangepakt. Voor een constant resultaat is het belangrijk om te werken met een schoonmaakbedrijf welke een gestructureerde en innovatieve aanpak heeft. Bright Cleaning is zo’n bedrijf!

Werken met Bright Cleaning als schoonmaakpartner voor uw kantoor

Onze aanpak is erop gericht om een duurzaam en constant resultaat te leveren. Wij investeren in personeel én innovatie. Onze opdrachtgevers zijn enthousiast en daardoor de grootste bron van nieuwe klanten. Hierdoor besparen wij kosten voor marketing en sales. U beschikt over ons gemotiveerde team, onze innovatieve aanpak en betaalt daarvoor niets extra’s. 

Waar Bright Cleaning voor staat

Korte lijnen

U kunt altijd direct schakelen met de eigenaren van Bright Cleaning.

Duurzaamheid

Wij gaan voor een duurzame aanpak, zowel in ons werk als in de relatie met u.

Gemotiveerde medewerkers

Wij kennen een ziekteverzuim van minder dan 2% per jaar. Niet telkens nieuwe gezichten!

Eerlijke tarieven

U betaalt bij Bright Cleaning een eerlijke prijs, zonder verrassingen of onverwachte kosten.

Bright-Cleaning-LoRes-24.jpg

Soorten schoonmaak in bedrijfsruimtes

Bright Cleaning is het schoonmaakbedrijf voor Kantoren. Wij bedienen u op vele gebieden en hebben daarbij een aantal duidelijke specialisaties. U kunt ons onder meer inschakelen voor: 

Schoonmaken van bedrijfsruimtes
Veilig schoonmaken van toetsenborden, computermuizen en beeldschermen
Glasbewassing voor uw kantoor, zowel binnen als buiten
Reinigen van bureaus volgens het clean desk systeem
Schoonmaak van bedrijfskantine, keuken en/of koffiecorners
Schoonmaken bedrijfstoiletruimtes en/of andere natte ruimtes

Zeker voor kantoren en bedrijfsruimtes waar gewerkt wordt met flexplekken is het veilig schoonmaken van toetsenborden, computermuizen en beeldschermen noodzakelijk in deze tijd. Neem contact op om meer te weten over onze aanpak.  

Wij zijn daarnaast als schoonmaakbedrijf actief in de volgende branches:

  • Schoonmaak in de horeca, bijvoorbeeld hotels
  • Schoonmaak in verzorgingstehuizen
  • Schoonmaak van kinderdagverblijven
  • Schoonmaak in de retail
  • Museale schoonmaak

U ziet, wij zijn een divers schoonmaakbedrijf. Het wordt ons toevertrouwd om zeer specialistisch werk uit te voeren. Meer weten over ons bedrijf als partner voor het schoonmaken van uw kantoor of bedrijfsruimte? Neem contact op. 

Enthousiast geworden? vraag direct een offerte aan!