Schoonmaak Schoolgebouw

Niet is belangrijker dan gezondheid. En de gezondheid van uw leerlingen garandeert u door kennis te maken met de aanpak van Bright Cleaning voor de schoonmaak van uw schoolgebouw.  Gun uzelf en uw team van onderwijzers de zekerheid van een perfect schoongemaakte school. Bright Cleaning is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf, onder meer voor schoolgebouwen. 

Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor glasbewassing van uw school. Wij werken met de nodige aandacht, of uw school nu klein of groot is. Omdat wij korte communicatielijnen hanteren met u als klant, bent u verzekerd van een efficiënte schoonmaak van de door u gewenste objecten. U bespaart tijd, geld en bent verzekerd van een perfect resultaat, elke keer weer. Bright Cleaning is de juiste partner als u op zoek bent naar het schoonmaken van uw schoolgebouw.

Onze schoonmaak aanpak

Schoonmaak van scholen is een vak, zeker wanneer het professioneel wordt aangepakt. Voor een constant resultaat is het belangrijk om te werken met een schoonmaakbedrijf welke een gestructureerde en innovatieve aanpak heeft. Bright Cleaning is zo’n bedrijf!

Werken met Bright Cleaning als schoonmaakpartner voor uw school

Onze aanpak is erop gericht om een duurzaam en constant resultaat te leveren. Wij investeren in personeel én innovatie. Onze opdrachtgevers zijn enthousiast en daardoor de grootste bron van nieuwe klanten. Hierdoor besparen wij kosten voor marketing en sales. U beschikt over ons gemotiveerde team, onze innovatieve aanpak en betaalt daarvoor niets extra’s.

Waar Bright Cleaning voor staat

Bright Cleaning LoRes-24

Soorten schoonmaak in schoolgebouwen

Bright Cleaning is het schoonmaakbedrijf voor Scholen. Wij bedienen u op vele gebieden en hebben daarbij een aantal duidelijke specialisaties. U kunt ons onder meer inschakelen voor: 

Wij zijn daarnaast als schoonmaakbedrijf actief in de volgende branches:

  • Schoonmaak in de horeca, bijvoorbeeld hotels
  • Schoonmaak in verzorgingstehuizen
  • Schoonmaak van kinderdagverblijven
  • Schoonmaak in de retail
  • Museale schoonmaak

U ziet, wij zijn een divers schoonmaakbedrijf. Het wordt ons toevertrouwd om zeer specialistisch werk uit te voeren. Meer weten over ons bedrijf als partner voor het schoonmaken van uw school? Neem contact op. 

Enthousiast geworden? vraag direct een offerte aan!