Specialistische vloerreiniging

De vloer van uw pand blijft duurzaam mooier, wanneer u Bright Cleaning inzet voor een Specialistische vloerreiniging. Bright Cleaning is gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van alle soorten vloeren. Het reinigen en borstelen van vloeren is sowieso al specialistisch werk. Maar u kunt ons ook inschakelen voor het reinigen van een sterk vervuilde vloerbedekking of vloeren. Dat vraagt om een slimme en professionele aanpak, precies waar Bright Cleaning sterk in is.

Schakel daarom Bright Cleaning in voor uw Specialistische vloerreiniging. Bright Cleaning is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf, waarbij wij ons onder meer richten op het schoonmaken van alle oppervlaktes van uw (kantoor) gebouw, waaronder de vloeren. Wij doen natuurlijk meer dan alleen Specialistische vloerreiniging. Zo kunt u ons ook inschakelen voor de schoonmaak van alle denkbare ruimtes in bijvoorbeeld verzorg- en verpleeghuizen, flatgebouwen, kantoren, scholen en dergelijke. Wij reinigen dagelijks honderden objecten, ook bij u in de buurt. 

Wij werken met de nodige aandacht, of het object nu klein of groot is. Omdat wij korte communicatielijnen hanteren met u als klant, bent u verzekerd van een efficiënte schoonmaak op een door u gewenste wijze. Wij maken samen met u een planning, waarin de hygiëne en netheid van uw object voor een optimaal kostenplaatje centraal staat.  U bespaart tijd, geld en bent verzekerd van een perfect resultaat, elke keer weer. Bright Cleaning is de juiste partner als u op zoek bent naar het uitvoeren van een Specialistische vloerreiniging. 

Een goede vloerreiniging is een specialisme, zeker wanneer het professioneel wordt aangepakt. Voor een constant resultaat is het belangrijk om te werken met een bedrijf welke jarenlange ervaring heeft met het reinigen van vloeren. Bright Cleaning is zo’n bedrijf!

Schoonmaak van vloeren met Bright Cleaning als partner

Onze aanpak is erop gericht om een duurzaam en constant resultaat te leveren. Wij investeren in personeel én innovatie. Onze opdrachtgevers zijn enthousiast en daardoor de grootste bron van nieuwe klanten. Hierdoor besparen wij kosten voor marketing en sales. U beschikt over ons gemotiveerde team, onze innovatieve aanpak en betaalt daarvoor niets extra’s. 

Waar Bright Cleaning voor staat

Korte lijnen

U kunt altijd direct schakelen met de eigenaren van Bright Cleaning.

Duurzaamheid

Wij gaan voor een duurzame aanpak, zowel in ons werk als in de relatie met u.

Gemotiveerde medewerkers

Wij kennen een ziekteverzuim van minder dan 2% per jaar. Niet telkens nieuwe gezichten!

Eerlijke tarieven

U betaalt bij Bright Cleaning een eerlijke prijs, zonder verrassingen of onverwachte kosten.

NATHANREINDS-BrightCleaning-HR-2.jpg

Bright Cleaning is een allround bedrijf, wat zich met meer bezighoudt dan alleen Specialistische vloerreiniging. Wij bedienen u op vele gebieden en hebben daarbij een aantal duidelijke specialisaties. U kunt ons onder meer inschakelen voor: 

Schoonmaken van alle soorten (bedrijfs)ruimtes
Schoonmaak van toiletruimtes en/of andere natte ruimtes
Glasbewassing van kantoren en andere objecten

Enthousiast geworden? vraag direct een offerte aan!