Schoonmaak opnamestudio

Schoonmaakwerk in een opnamestudio? Bright Media Cleaning is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf en al jaren actief in opnamestudio’s.  Geen opdracht gaan wij uit de weg en weten precies wat erbij komt kijken om een opnamestudio perfect te reinigen, inclusief eventuele decors of podia. Geen project is te klein of te groot. Omdat wij korte communicatielijnen hanteren met u, bent u verzekerd van een efficiënte reiniging van de door u gewenste objecten. U bespaart tijd, geld en bent verzekerd van een perfect schoon resultaat, elke keer weer. Bright Cleaning is de juiste partner als u op zoek bent naar een Schoonmaakbedrijf voor uw Opnamestudio.

Onze aanpak bij het schoonmaken van een opnamestudio

Schoonmaakwerk is een vak, zeker wanneer het specifieke opdrachten in een opnamestudio betreft. Voor een constant resultaat is het belangrijk om te werken met een schoonmaakbedrijf welke veel ervaring heeft met schoonmaakwerkzaamheden voor, tijdens en na opnames in een studio.

Het schoonmaken van opnameruimtes vergt kennis, ervaring en flexibiliteit. De apparatuur waarmee gewerkt wordt is kwetsbaar en kostbaar. Het moet met de grootste zorg worden behandeld en toch perfect schoon zijn. 

Decors bestaan uit uiteenlopende materialen. Plexiglas, Hoogglanslak, glas, hout, licht tapijt, aluminium of andere metalen: het heeft allemaal zijn eigen aanpak nodig. Ons personeel is opgeleid om precies de juiste aanpak te kiezen voor elke klus. Ze weten wanneer ze tijdens een break in een opname in actie moeten komen om alles zo snel mogelijk weer op orde te krijgen. Ze dragen daarbij representatieve maar onopvallende kleding. 

Wij begrijpen dat flexibiliteit tijdens en na opnames belangrijk is, dat het niet altijd mogelijk is om op een vaste tijd een pauze te nemen en dat een opname kan uitlopen. Wij verdiepen ons in de situatie en komen telkens met de juiste aanpak voor uw vraagstuk. Dat maakt voor onze opdrachtgevers in de opnamestudio’s hét verschil. Mogen wij bij u ook het verschil komen maken? Wij nemen graag contact met u op.

Werken met Bright Cleaning als partner voor schoonmaak in uw opnamestudio’s

Onze aanpak is erop gericht om een duurzaam en constant resultaat te leveren. Wij investeren in personeel én innovatie. Wij hebben al diverse opdrachtgevers met opnamestudio’s, die enthousiast zijn. Bijvoorbeeld United4all, Talpa, Blue Circle en Blazhoffski zijn een bron van nieuwe klanten. Door hun tevredenheid met ons werk besparen wij kosten voor marketing en sales. U beschikt over onze specialistische ervaring, ons gemotiveerde team en innovatieve aanpak. En betaalt daarvoor niets extra’s. 

Waar Bright Cleaning voor staat

Korte lijnen

U kunt altijd direct schakelen met de eigenaren van Bright Cleaning.

Duurzaamheid

Wij gaan voor een duurzame aanpak, zowel in ons werk als in de relatie met u.

Gemotiveerde medewerkers

Wij kennen een ziekteverzuim van minder dan 2% per jaar. Niet telkens nieuwe gezichten!

Eerlijke tarieven

U betaalt bij Bright Cleaning een eerlijke prijs, zonder verrassingen of onverwachte kosten.

Bright-Cleaning-LoRes-06.jpg

Soorten Schoonmaakwerk in de opnamestudio

Bright Media Cleaning is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf voor bedrijven die gebruik maken van opnamestudio’s. Wij bedienen u op vele gebieden en hebben daarbij een aantal duidelijke specialisaties. U kunt ons onder meer inschakelen voor:

Schoonmaken van de opnamestudio en de directe omgeving
Specialistische vloerreiniging
Schoonmaak voor, tijdens en na decorbouw
Schoonmaken van diverse ruimtes, zoals congreszalen, podia en techniek
Catering tijdens opnames

Enthousiast geworden? vraag direct een offerte aan!