Glazenwassen kantoor

Is een representatieve uitstraling van uw bedrijfspand belangrijk voor u? Dan gaat dat verder dan alleen een schoon interieur. Schakel Bright Cleaning in voor professionele glasbewassing van uw kantoor. Bright Cleaning is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf, waarbij wij ons onder meer richten op het glazenwassen van kantoren en bedrijfsruimtes.  Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor schoonmaak van uw kantoor. Wij werken met de nodige aandacht, of uw kantoor nu klein of groot is. Omdat wij korte communicatielijnen hanteren met u als klant, bent u verzekerd van een efficiënte schoonmaak van de door u gewenste oppervlaktes. Wij maken samen met u een planning, waarin de goede uitstraling van uw pand voor een optimaal kostenplaatje centraal staat.  U bespaart tijd, geld en bent verzekerd van een perfect resultaat, elke keer weer. Bright Cleaning is de juiste partner als u op zoek bent naar het Glazenwassen van uw kantoor.

Telescopische glasbewassing?

Stelen met carbonvezels. Osmose water i.p.v. water en zeep. Uitgeruste auto met container en osmose water. Ramen worden schoon zonder strepen…

Specialistische vloerreiniging uit elkaar trekken. Je hebt vloerreiniging voor kantoren/gebouwen/scholen etc. maar in het kopje Media kunnen we de Verf van de vloer plaatsen. Wij zijn daar 1 vd beste in van Nederland. Vvdv halen wij weg in de tv studio’s na een productie. De m2 kan zijn van 100m2 tot wel 1500m2 het is afhankelijk van de grootte van de Studio. Men legt verf op de vloer met een onderlaag waardoor de vvdv gehaald kan worden door ons met een speciaal ontwikkeld product voor deze vloeren. Wij schrapen de verf eraf en waar nodig gebruiken wij een eenschijf machine. en vangen dit op in een 1000L container welke wij afvoeren naar een vernietigingsbedrijf. We halen niet alleen de verf van de vloer maar lopen achteraf de hele studio vloer na met onze boenschrob machine.

 

Onze aanpak voor glasbewassing van kantoren

Glazenwassen van kantoren is een vak, zeker wanneer het professioneel wordt aangepakt. Voor een constant resultaat is het belangrijk om te werken met een bedrijf welke jarenlange ervaring heeft met het glazenwassen van kantoren. Bright Cleaning is zo’n bedrijf!

Werken met Bright Cleaning als partner voor het glazenwassen van uw kantoor

Onze aanpak is erop gericht om een duurzaam en constant resultaat te leveren. Wij investeren in personeel én innovatie. Onze opdrachtgevers zijn enthousiast en daardoor de grootste bron van nieuwe klanten. Hierdoor besparen wij kosten voor marketing en sales. U beschikt over ons gemotiveerde team, onze innovatieve aanpak en betaalt daarvoor niets extra’s. 

Waar Bright Cleaning voor staat

Korte lijnen

U kunt altijd direct schakelen met de eigenaren van Bright Cleaning.

Duurzaamheid

Wij gaan voor een duurzame aanpak, zowel in ons werk als in de relatie met u.

Gemotiveerde medewerkers

Wij kennen een ziekteverzuim van minder dan 2% per jaar. Niet telkens nieuwe gezichten!

Eerlijke tarieven

U betaalt bij Bright Cleaning een eerlijke prijs, zonder verrassingen of onverwachte kosten.

Bright-Cleaning-LoRes-40.jpg

Diensten naast glazenwassen van kantoren

Bright Cleaning is een allround bedrijf, voor de schoonmaak van Kantoren. Het glazenwassen van uw kantoorpand is dan ook maar 1 van de vele diensten die wij u kunnen leveren. Wij bedienen u op vele gebieden en hebben daarbij een aantal duidelijke specialisaties. U kunt ons onder meer inschakelen voor: 

Schoonmaken van alle soorten bedrijfsruimtes
Schoonmaak van bedrijfskantine, keuken en/of koffiecorners
Schoonmaak van bedrijfstoiletruimtes en/of andere natte ruimtes
Reinigen van bureaus volgens het clean desk systeem
Veilig schoonmaken van toetsenborden, computermuizen en beeldschermen

Zeker voor kantoren en bedrijfsruimtes waar gewerkt wordt met flexplekken is het veilig schoonmaken van toetsenborden, computermuizen en beeldschermen noodzakelijk in deze tijd. Neem contact op om meer te weten over onze aanpak.  

Wij zijn naast glazenwasser voor kantoren actief in de volgende branches:

  • Schoonmaak in de horeca, bijvoorbeeld hotels
  • Schoonmaak in verzorgingstehuizen
  • Schoonmaak van kinderdagverblijven
  • Schoonmaak in de retail
  • Museale schoonmaak

U ziet, wij zijn een divers bedrijf. Het wordt ons toevertrouwd om zeer specialistisch werk uit te voeren. Meer weten over ons bedrijf als partner voor het glazenwassen van uw kantoor of bedrijfsruimte? Neem contact op. 

Enthousiast geworden? vraag direct een offerte aan!