Referenties

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Bright Cleaning. Naast een fijne samenwerking met lokale schoonmakers, hebben we ook op management niveau een kundige sparringpartner gevonden op het gebied van schoonmaak. Bright denkt goed met ons mee over het verbeteren van processen, het gebruik van de juiste producten en het optimaliseren van schoonmaakkosten. Na een succesvolle testperiode kijken wij uit naar de verdere implementatie en een prettige toekomstige samenwerking. Wij gaan samen met Bright Cleaning de schoonmaak in onze restaurants ongetwijfeld naar het hoogst mogelijke niveau tillen.
Roselie van der Valk
Vava Holding B.V. ( Vapiano)
CTM werkt al ruim 15 jaar met Bright. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Bright is een goed, betrouwbaar en flexibel schoonmaakbedrijf, voor zowel de standaard schoonmaakwerkzaamheden als ook wanneer er plotseling snel actie ondernomen moet worden. Wij zijn erg tevreden met Bright.
Anneke Bouman
CTM BV
Zoek je een professionele schoonmaakbedrijf, dan zit je bij Bright (Media) Cleaning op het juiste adres. Een fijn en vakkundig team dat tot in de puntjes alles verzorgt. Al enige tijd genieten wij van een plezierige samenwerking.
Marianne Rademaker
Redwise Maritime Services B.V.
Wij werken al jaren met Bright Cleaning samen. Professionele samenwerkingspartner, accuraat, flexibel en ontzettend betrouwbaar. Aan een ieder aan te raden. Zij weten wat echt schoonmaken is!
Floris Kok
FLORIS & CO - CATERING - TRAITEUR -EVENTS