Diensten

Onze Diensten

Kantoorschoonmaak | Bright Cleaning

Schoonmaken Kantoor

Werkt u ook graag in een schoon kantoor? Gun uzelf en uw medewerkers de zekerheid van een perfect schoongemaakt kantoor.

Portiek schoonmaak

Ook zo gesteld op een frisse entree van uw woning, appartement of (bedrijfs)pand? Schakel Bright Cleaning in voor professionele portiekreiniging.

Bright-Cleaning-LoRes-42.jpg
Vloerreiniging | Bright Cleaning

Specialistische vloerreiniging

De vloer van uw pand blijft duurzaam mooier, wanneer u Bright Cleaning inzet voor een Specialistische vloerreiniging.

Glazenwassen kantoor

Is een representatieve uitstraling van uw bedrijfspand belangrijk voor u? Dan gaat dat verder dan alleen een schoon interieur. Schakel Bright Cleaning in voor professionele glasbewassing van uw kantoor.

Glazenwassen kantoor | Bright Cleaning
Bright-Cleaning-LoRes-43.jpg

Opleveringsschoonmaak

Na de bouw of verbouwing van uw pand is niets zo prettig als al het puin, stof en afval te laten afvoeren door een professioneel schoonmaakbedrijf.

Schoonmaak opnamestudio

Schoonmaakwerk in een opnamestudio? Bright Media Cleaning is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf en al jaren actief in opnamestudio’s.

Schoonmaak opnamestudio | Bright Cleaning
Schoonmaak schoolbedrijf | Bright Cleaning

Schoonmaak schoolgebouw

Niet is belangrijker dan gezondheid. En de gezondheid van uw leerlingen garandeert u door kennis te maken met de aanpak van Bright Cleaning voor de schoonmaak van uw schoolgebouw. Gun uzelf en uw team van onderwijzers de zekerheid van een perfect schoongemaakte school.