Schoonmaakbedrijf Mediapark

Schoonmaakwerk op het Mediapark in Hilversum? Bright Media Cleaning is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf en al jaren actief op het mediapark.  Geen opdracht gaan wij uit de weg. Of het nu gaat om het schoonmaken van een kantoorgebouw, een opnamestudio, decors of podia: Geen project is te klein of te groot. Omdat wij korte communicatielijnen hanteren met u, bent u verzekerd van een efficiënte reiniging van de door u gewenste objecten. U bespaart tijd, geld en bent verzekerd van een perfect schoon resultaat, elke keer weer. Bright Cleaning is de juiste partner als u op zoek bent naar een Schoonmaakbedrijf op het Mediapark. 

Werken met Bright Cleaning als partner voor uw schoonmaak op het Mediapark

Onze aanpak is erop gericht om een duurzaam en constant resultaat te leveren. Wij investeren in personeel én innovatie. Wij hebben al diverse opdrachtgevers op het Mediapark, die enthousiast zijn. Bijvoorbeeld United, Talpa, Meercamera, Blue Circle en Blazhoffski zijn een bron van nieuwe klanten. Door hun tevredenheid met ons werk besparen wij kosten voor marketing en sales. U beschikt over onze specialistische ervaring, ons gemotiveerde team en innovatieve aanpak. En betaalt daarvoor niets extra’s.

Waar Bright Cleaning voor staat

Bright Cleaning LoRes-06

Soorten Schoonmaakwerk op het Mediapark

Bright Media Cleaning is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf voor Mediabedrijven in Hilversum. Wij bedienen u op vele gebieden en hebben daarbij een aantal duidelijke specialisaties. U kunt ons onder meer inschakelen voor: