Schoonmaakbedrijf Mediapark

Schoonmaakwerk op het Mediapark in Hilversum? Bright Media Cleaning is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf en al jaren actief op het mediapark.  Geen opdracht gaan wij uit de weg. Of het nu gaat om het schoonmaken van een kantoorgebouw, een opnamestudio, decors of podia: Geen project is te klein of te groot. Omdat wij korte communicatielijnen hanteren met u, bent u verzekerd van een efficiënte reiniging van de door u gewenste objecten. U bespaart tijd, geld en bent verzekerd van een perfect schoon resultaat, elke keer weer. Bright Cleaning is de juiste partner als u op zoek bent naar een Schoonmaakbedrijf op het Mediapark. 

Onze schoonmaak aanpak

Schoonmaakwerk is een vak, zeker wanneer specifieke opdrachten op het mediapark betreft. Voor een constant resultaat is het belangrijk om te werken met een schoonmaakbedrijf welke veel ervaring heeft met schoonmaakwerkzaamheden op het Mediapark.

Het schoonmaken van mediaruimtes vergt kennis, ervaring en flexibiliteit. De apparatuur waarmee gewerkt wordt is kwetsbaar en kostbaar. Het moet met de grootste zorg worden behandeld en toch perfect schoon zijn.

Decors bestaan uit uiteenlopende materialen. Plexiglas, Hoogglanslak, glas, hout, licht tapijt, aluminium of andere metalen: het heeft allemaal zijn eigen aanpak nodig. Ons personeel is opgeleid om precies de juiste aanpak te kiezen voor elke klus. Ze weten wanneer ze op een podium in actie moeten komen om alles zo snel mogelijk weer op orde te krijgen. Ze dragen daarbij representatieve maar onopvallende kleding.

Wij begrijpen dat flexibiliteit tijdens en na opnames belangrijk is, dat het niet altijd mogelijk is om op een vaste tijd een pauze te nemen en dat een opname kan uitlopen. Wij verdiepen ons in de situatie en komen telkens met de juiste aanpak voor uw vraagstuk. Dat maakt voor onze opdrachtgevers op het Mediapark hét verschil. Mogen wij bij u ook het verschil komen maken? Wij nemen graag contact met u op.

Werken met Bright Cleaning als partner voor uw schoonmaak op het Mediapark

Onze aanpak is erop gericht om een duurzaam en constant resultaat te leveren. Wij investeren in personeel én innovatie. Wij hebben al diverse opdrachtgevers op het Mediapark, die enthousiast zijn. Bijvoorbeeld United, Talpa, Meercamera, Blue Circle en Blazhoffski zijn een bron van nieuwe klanten. Door hun tevredenheid met ons werk besparen wij kosten voor marketing en sales. U beschikt over onze specialistische ervaring, ons gemotiveerde team en innovatieve aanpak. En betaalt daarvoor niets extra’s.

Waar Bright Cleaning voor staat

Korte lijnen

U kunt altijd direct schakelen met de eigenaren van Bright Cleaning.

Duurzaamheid

Wij gaan voor een duurzame aanpak, zowel in ons werk als in de relatie met u.

Gemotiveerde medewerkers

Wij kennen een ziekteverzuim van minder dan 2% per jaar. Niet telkens nieuwe gezichten!

Eerlijke tarieven

U betaalt bij Bright Cleaning een eerlijke prijs, zonder verrassingen of onverwachte kosten.

Bright-Cleaning-LoRes-06.jpg

Soorten Schoonmaakwerk op het Mediapark

Bright Media Cleaning is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf voor Mediabedrijven in Hilversum. Wij bedienen u op vele gebieden en hebben daarbij een aantal duidelijke specialisaties. U kunt ons onder meer inschakelen voor:

Schoonmaken van kantoren in Mediapark en omgeving
Andere schoonmaak voor uw VvE
Bouwschoonmaak
Schoonmaken van theaters, congreszalen en podia
Reinigen van portieken en trappenhuizen
Schoonmaak in scholen in Mediapark
Opleveringsschoonmaak
Glazenwassen van kantoor of andere panden

Enthousiast geworden? vraag direct een offerte aan!