Schoonmaakbedrijf in Utrecht

Heeft u schoonmaakwerk in Utrecht? Bright Cleaning is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf, actief in Utrecht.  Geen opdracht gaan wij uit de weg. Of het nu gaat om het schoonmaken van een kantoorgebouw, portiekreiniging, een opleveringsschoonmaak, of het schoonmaken van een school: Geen project is te klein of te groot. Omdat wij korte communicatielijnen hanteren met u als klant, bent u verzekerd van een efficiënte reiniging van de door u gewenste objecten. U bespaart tijd, geld en bent verzekerd van een perfect schoon resultaat, elke keer weer. Bright Cleaning is de juiste partner als u op zoek bent naar een Schoonmaakbedrijf in Utrecht. 

Onze schoonmaak aanpak

Schoonmaakwerk is een vak, zeker wanneer het professioneel wordt aangepakt. Voor een constant resultaat is het belangrijk om te werken met een schoonmaakbedrijf voor de stad en regio Utrecht welke een gestructureerde en innovatieve aanpak heeft. Bright Cleaning is zo’n bedrijf!

Werken met Bright Cleaning als partner voor uw schoonmaak in Utrecht

Onze aanpak is erop gericht om een duurzaam en constant resultaat te leveren. Wij investeren in personeel én innovatie. Wij hebben al diverse opdrachtgevers op met opnamestudio’s, die enthousiast zijn. Bijvoorbeeld United, Talpa, Meercamera, Blue Circle en Blazhoffski zijn een bron van nieuwe klanten. Door hun tevredenheid met ons werk besparen wij kosten voor marketing en sales. U beschikt over onze specialistische ervaring, ons gemotiveerde team en innovatieve aanpak. En betaalt daarvoor niets extra’s. 

Waar Bright Cleaning voor staat

Korte lijnen

U kunt altijd direct schakelen met de eigenaren van Bright Cleaning.

Duurzaamheid

Wij gaan voor een duurzame aanpak, zowel in ons werk als in de relatie met u.

Gemotiveerde medewerkers

Wij kennen een ziekteverzuim van minder dan 2% per jaar. Niet telkens nieuwe gezichten!

Eerlijke tarieven

U betaalt bij Bright Cleaning een eerlijke prijs, zonder verrassingen of onverwachte kosten.

Bright-Cleaning-LoRes-47.jpg

Soorten Schoonmaakwerk in Utrecht

Bright Cleaning is het schoonmaakbedrijf voor Utrecht en omgeving. Wij bedienen u op vele gebieden en hebben daarbij een aantal duidelijke specialisaties. U kunt ons onder meer inschakelen voor: 

Schoonmaken van kantoren in Utrecht en omgeving
Andere schoonmaak voor uw VvE
Bouwschoonmaak
Schoonmaken van theaters, congreszalen en podia
Reinigen van portieken en trappenhuizen
Schoonmaak in scholen in Utrecht
Opleveringsschoonmaak
Glazenwassen van kantoor of andere panden

Enthousiast geworden? vraag direct een offerte aan!