Schoonmaakbedrijf Festivalterrein

Schoonmaakwerk op een festivalterrein? Bright Cleaning is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf en al jaren actief met het schoonmaken van festivalterreinen.  Geen opdracht gaan wij uit de weg. U kunt ons inzetten voor het schoonmaken voor, tijdens of na uw festival. Of het nu gaat om een klein of groot dancefeest, een kermis of een exclusief evenement: geen project is te klein of te groot. Omdat wij korte communicatielijnen hanteren met u, bent u verzekerd van een efficiënte reiniging en een hygiënische omgeving voor uw bezoekers en medewerkers. Bright Cleaning is de juiste partner als u op zoek bent naar een Schoonmaakbedrijf voor festivalterreinen. 

Onze schoonmaak aanpak voor festivals

Schoonmaakwerk is een vak, zeker wanneer specifieke werkzaamheden op een festivalterrein betreft. Houdt u uw festival buiten dan is de kans groot dat het terrein in- of in de buurt- ligt van een recreatiegebied. Vaak gelden hier strenge eisen aan de reiniging, zowel aan de volledigheid van de schoonmaak als aan de milieustandaarden die daarbij worden gehanteerd. Maar ook als uw festival binnen is zijn er specifieke zaken waarop extra gelet moet worden. Denk bijvoorbeeld aan professionele reiniging van de vloeren en de schoonmaak voor, tijdens en na optredens op uw festival.

Onze medewerkers zijn ervaren, hebben al jarenlang verschillende opdrachten uitgevoerd op festivalterreinen. Hierdoor bent u niet onnodig tijd kwijt aan het geven van gedetailleerde instructies. De meewerkende leidinggevende neemt u graag werk en zorg uit handen en zorgt op locatie voor een goed lopend en gestructureerd proces. 

Werken met Bright Cleaning voor de schoonmaak van uw festivalterrein

Onze aanpak is erop gericht om een duurzaam en constant resultaat te leveren. Wij investeren in personeel én innovatie. Onze tevreden opdrachtgevers zijn een bron van nieuwe klanten. Door hun tevredenheid met ons werk besparen wij kosten voor marketing en sales. U beschikt over onze specialistische ervaring, ons gemotiveerde team en innovatieve aanpak. En betaalt daarvoor niets extra’s.

Waar Bright Cleaning voor staat

Bright Cleaning LoRes-47

Soorten Schoonmaakwerk op het festivalterrein

Bright Cleaning is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf voor festivalterreinen. Daarom weten wij ook dat uw opdracht aan ons altijd maatwerk is. Geen festival is hetzelfde en die van u heeft natuurlijk zijn eigen bijzonderheden. Maar het is geruststellend om te weten dat wij ervaring hebben met het schoonmaken van de volgende festivalterreinen

Waarvoor kunt u ons inzetten op het festivalterrein?

Uiteraard geldt ook hiervoor dat deze lijst enorm uitgebreid is en volledig aan te passen is aan uw wensen. Maar onze standaard schoonmaakwerkzaamheden op festivalterreinen houden in ieder geval de volgende zaken.

  • Alle schoonmaakwerkzaamheden zoals: opruimen, vegen, boenen en diepe reiniging van terreinen
  • Afvalverwerking op een milieuvriendelijke wijze
  • Interieur en diepte reiniging voor alle ruimtes
  • Schoonmaak van sanitaire voorzieningen
  • Vloerreiniging, eventueel van podia
  • Reinigen van backstages voor artiesten en crew

Enthousiast geworden? vraag direct een offerte aan!