Bouwschoonmaak

Wanneer u tijdens de bouw al schoonmaakwerk, zoals het opruimen en afvoeren van puin, door een professioneel schoonmaakbedrijf laat uitvoeren, dan bespaart u tijd en geld. Bovendien kunnen de vakmannen op de bouw zich bezighouden met hun specialisme, waardoor ze tevreden aan de slag blijven. 

Schakel daarom Bright Cleaning in voor uw Bouwschoonmaak. Bright Cleaning is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf, waarbij wij ons onder meer richten op schoonmaken tijdens de bouw van uw (kantoor) gebouw. Wij doen natuurlijk meer dan alleen Bouwschoonmaak. Zo kunt u ons ook inschakelen voor de schoonmaak van alle denkbare ruimtes van appartementencomplexen, verzorg- en verpleeghuizen, flatgebouwen, kantoren, scholen en dergelijke. Wij reinigen dagelijks honderden objecten, ook bij u in de buurt.

Wij werken met de nodige aandacht, of het object nu klein of groot is. Omdat wij korte communicatielijnen hanteren met u als klant, bent u verzekerd van een efficiënte schoonmaak op een door u gewenste wijze. Wij maken samen met u een planning, waarin de hygiëne en netheid van uw object voor een optimaal kostenplaatje centraal staat.  U bespaart tijd, geld en bent verzekerd van een perfect resultaat, elke keer weer. Bright Cleaning is de juiste partner als u op zoek bent naar het uitvoeren van een Bouwschoonmaak. 

Onze aanpak voor Bouwschoonmaak

Een Bouwschoonmaak is een specialisme, zeker wanneer het professioneel wordt aangepakt. Voor een constant resultaat is het belangrijk om te werken met een bedrijf welke jarenlange ervaring heeft met het reinigen van net opgeleverde projecten. Bright Cleaning is zo’n bedrijf!

Bij een Bouwschoonmaak door Bright Cleaning kunt u, op basis van uw wensen, kiezen voor de volgende diensten:

 • Het afvoeren van puin en ander (bouw)afval
 • Het schoonhouden van bouwketen
 • Schoonmaken van sanitaire voorzieningen
 • Glazenwassen, inclusief het verwijderen van stickers van nieuw geplaatste ramen
 • Verwijderen van verf- en kitspetters en resten
 • Het uitvoeren van een opleveringsschoonmaak

Schoonmaak bij een bouwplaats met Bright Cleaning als partner

Onze aanpak is erop gericht om een duurzaam en constant resultaat te leveren. Wij investeren in personeel én innovatie. Onze opdrachtgevers zijn enthousiast en daardoor de grootste bron van nieuwe klanten. Hierdoor besparen wij kosten voor marketing en sales. U beschikt over ons gemotiveerde team, onze innovatieve aanpak en betaalt daarvoor niets extra’s.

Waar Bright Cleaning voor staat

Bright Cleaning LoRes-30

Diensten naast Bouwschoonmaak

Bright Cleaning is een allround bedrijf, wat zich met meer bezighoudt dan alleen Bouwschoonmaak. Wij bedienen u op vele gebieden en hebben daarbij een aantal duidelijke specialisaties. U kunt ons onder meer inschakelen voor: 

Wij zijn actief in de volgende branches:

 • Schoonmaak in de horeca, bijvoorbeeld hotels
 • Schoonmaak in verzorgingstehuizen
 • Schoonmaak van kinderdagverblijven
 • Schoonmaak in de retail
 • Museale schoonmaak

U ziet, wij zijn een divers bedrijf. Het wordt ons toevertrouwd om zeer specialistisch werk uit te voeren. Meer weten over ons bedrijf als partner voor uw Bouwschoonmaak? Neem contact op. 

Enthousiast geworden? vraag direct een offerte aan!